Dubrovnik aan de Adriatische Zee Marmeren spektakel in Dubrovnik De Brug van Mostar Uniek barretje in Sarajevo Eiland op het meer bij Kotor Jongeren op ontdekking Raften op de Neretva rivier Straten van Sarajevo Sunset Party aan het water Landschap in Montenegro: bergen en meren + Gezellige straatjes in Bosnië Natuur die we in Bosnië tegenkomen tijdens het raften Eilandje Sveti Stefan voor de Rich & Famous Jongeren in Mostar (onze gidsen voor een dag) Vlag van Montenegro over de Baai van Kotor Relaxen en feesten op het strand in Budva Lokale markt in Sarajevo Groep jongeren op Groove-X reis Donou & Belgrado Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië & Herzegovina Uitgaan op een van de boten in Belgrado Het centrum van Dubrovnik Balkanfeestje Kotor uitzicht op de berg Typisch winkeltje in Sarajevo Op strand liggen in zuid Kroatië Stroomversnelling op de Neretva rivier

Balkan Road Trip

We laten je op deze reis het mooiste van een onbekend stukje Europa zien. Met de bus trek je door 4 erg verschillende landen in de westelijke Balkan. Je komt zo in aanraking met de lokale cultuur en ziet het landschap in sneltempo van gedaante veranderen: van een mega metropool naar een diepe canyon met een kolkende rivier. Van een historische stad aan de Middellandse zee tot een fjord met hoge kliffen boven witte zandstranden.

Meren, stranden en bergen in wondermooi Montenegro

Jongvolwassenen naar de bergen en stranden van Montenegro

In het onbekende Montenegro vind je een fjord in Kotor, witte stranden en uitbundige feestjes in Budva en bergen hoger dan 1000 meter in een nationaal park bij Cetinje. En dit alles binnen een straal van slechts 25 kilometer!

Op pad in de party-metropool Belgrado

Groepsreis naar Belgrado

Belgrado is de oude hoofdstad van de Balkan, gelegen aan de machtige Donou. Het oude comminstische verleden maakt hier in sneltempo plaats voor een jonge, levendige metropool met de status als nr 1 partyhoofdstad ter wereld. Het is er ook erg gezellig bovenop het fort.

Cultuur, geschiedenis en gezelligheid aan de brug van Mostar

Groepsreizen Mostar en de westelijke Balken

Bezoek het mooiste stadje van het onbekende Bosnië en Herzegovina. De brug, de omliggende bergen en de minaretten aan de kolkende rivier maken van Mostar een magisch geheel.

Adrenaline met de raft door Bosnië

Gaan raften door Bosnië

Ga raften op de kolkende Neretva rivier, waar verschillende stroomversnellingen zorgen voor een echte kick. Doorkruis met de peddel in je hand diepe kloven, watervallen en neem zelf een duik in de rivier.

Meer informatie

Programma van de Balkan Road Trip

Gedetailleerde prijzen pagina

Algemene reisinfo over onze jongerenvakanties

Extra info voor groepen vanaf 6 personen

Praktische info van de Balkan Road Trip

Overzicht van alle jongerenreizen van Groove-X