jongerenreizen - jongerenvakanties GrooveX - groepsreizen voor jeugd vanaf 16 jaar

Jongerenreizen 16+

Contact
Wie Zijn Wij

Groove-X de beste in het organiseren van skivakanties voor jongeren van 16 tot 26 jaar op dit moment. Op onze skireizen geniet je steeds samen met je vrienden van ongelooflijke après-ski feestjes, extra grote skigebieden (meer dan 400 km piste) en zalige funparks, een unieke groepssfeer, discotheken en een super aanbod aan activiteiten. Wij blijven ver weg van het massagebeuren!

Tijdens de winter 2020-2021 pakt Groove-X uit met maar liefst 15 high-end skivakanties (waarvan 3 gloed-NIEUWE Trips & 2 extra Short-Ski's) met 35 tot maximum 75 deelnemers per reis! Onze snowboard en skireizen voor jeugd vanaf 16 jaar, vinden elk jaar plaats tijdens de kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie en lesvrije week.

Groove-X, dat is sinds 2011 kennismaken met een hele andere manier van jongerenreizen. Van skiën & snowboarden in de winter tot roadtrippen in de zomer. Van het feesten in culturele steden tot chillen op een zonnig eiland. Samen met je vrienden brengt Groove-X je op de meest unieke plaatsen in de wereld. Kortom, Groove-X organiseert voor jongeren de meest uitdagende trips van dit moment. Groove-X, dat is exclusiviteit die je terugvindt in verschillende vormen: onze ongelooflijke begeleiding, onze unieke trips, onze persoonlijke aanpak, ons jong en vernieuwend karakter, onze kwaliteit voor perfectie, en ga zo maar door. Groove-X wil jongeren de ruimte geven om zelf de wereld te ontdekken. Groove-X vormt de schakel die hen toelaat om reeds op jonge leeftijd te leren omgaan met andere talen, cultuurverschillen, reisvaardigheden, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Groove-X facebook pagina Pin ons op Pinterest

Copyright 2020-2021 © Groove-X Jongerenreizen