Ontdek Thailand van het noorden tot het zuiden, ver van het gekende toerisme. Laat je overweldigen door dit prachtig Aziatisch land en geniet van een mix van de boeddhistische cultuur, natuurpracht op vele verborgen eilanden, het avontuur op een trekking door de jungle en super feestjes op Thailands bekende party-eilanden.

Bewonder de prachtigste witte stranden en baaien van de wereld

prachtige eilanden studenten thailand

Relax en chill op wondermooie witte stranden op onbekende eilanden. Ontdek ze met onze eigen gids met de longtailboot en geniet van deze vebluffende uitzichten met een verfrissende cocktail in de hand.

Ontdek Thailands bruisende cultuur - start meteen in Bangkok

Tempels bruisende steden thailand bangkok

Verken de onbekende smalle steegjes in Bangkok met de fiets. Een enthousiaste lokale gids neemt je mee doorheen zijn eigen stad. Neem daarnaast ook een kijkje in de vele boeddhistische tempels in Bangkok en Chiang Mai.

Trek twee dagen door de dichtbegroeide jungle in het noorden

Jungle trekking thailand jongeren elephant trekking

Trek de wildernis in: aanschouw prachtige natuur, exotische vogels, doe een olifantentrekking, spring in een waterval, overnacht bij een plaatselijke stam, bewonder nooit geziene sterren bij ons gezellig kampvuur.

Feest tot in de late uurtjes op Thailands mooiste eilanden

Full moon party thailand jongeren vlaanderen

Koh Tao & Koh Phangan staan gekend om hun vele Party's, vooral de spontane pre- en afterparty's die er georganiseerd worden na de Full Moon party zijn over heel de wereld gekend.

Meer informatie

Programma van de Explore Thailand Trip

Gedetailleerde prijzen pagina

Algemene reisinfo over deze rondreis in Thailand

Extra info voor groepen vanaf 6 personen

Foto's en filmpjes van de Explore Thailand Trip

Overzicht van alle jongerenreizen van Groove-X