Telefoonnummer+32 (0)9 277 89 69   Whatsapp Symbool +32 485 21 54 90   Mail symbool rondreizen@groovex.be
Onze website ondergaat een update. Als de hoofdpagina fouten vertoont is dit hieraan te wijten. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.
Dat zijn rondreizen voor jongeren van 18 tot 28. Tijdens onze groepsreizen ontdek je in alle vrijheid een mix van avontuur, cultuur, actie, feestjes en de mooiste natuur. De leukste Nederlandstalige reisbegeleiders zorgen voor sfeer, je verblijfplaats en vervoer.
In 2019 organiseren we onze legendarische Euro Trips, dit zijn groepsreizen voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar. Van juli tot september trek je samen met je vrienden rond langs de meest indrukwekkende plaatsen in Europa.
Volgende zomer trekken we drie keer naar het Verre Oosten. Met een klein groepje ontdek je Thailand, China, Laos en Cambodia. Verleg je grenzen en snuif een cultuur op die zo anders is dan de onze.
Na de succesvolle trips naar Brazilië, Peru, Bolivië, Chili en Colombia, kan je volgende zomer mee trippen naar Costa Rica, Panama en de Verenigde Staten. Zo verovert Groove-X beetje bij beetje het Amerikaanse continent.
In Afrika reis je veilig in groep van het ene natuurpark naar het andere. Je komt in contact met een kleurrijke cultuur en spot de BIG 5 in het wild tijdens een safari. Durf jij dit ultieme avontuur aan? Kies in 2019 uit Zuid-Afrika, Marokko en Tanzania.
In 2019 verovert Groove-X het laatste continent: Australië! We organiseren de reis in juli en in oktober. Ga jij mee down under?
Explore South Africa
Amy, 23 jaar

“Groove X is de ideale manier om de wereld te ontdekken en nieuwe vrienden te maken! Geweldige ervaring!”

Colombia Trip
Brecht, 25 jaar

“Colombia is voor mij de beste reis die ik ooit in mijn leven gemaakt heb! Het abseilen, raften, paragliden, Tayrona, uitgaan in Cartagena en zoveel meer waren stuk voor stuk top activiteiten. Hierdoor heb ik zin gekregen om nog meer landen in Zuid-Amerika te ontdekken. Tijdens deze reis heb ik ook geleerd om mijn grenzen te verleggen samen met een fantastisch leuke groep!!”

China Trip
Clara, 19 jaar

Geweldige reis in China gemaakt met super begeleiding, heel veel afwisseling, vrijheid en onvergetelijke ervaringen!

Peru Bolivia Trip
Laurens, 21 jaar

“In de zomer van 2016 heb ik een reis meegemaakt die ik nooit zal vergeten! Zoveel variatie aan uitzichten, activiteiten en ervaringen samengegoten in een zeer goed georganiseerd pakket! Topmomentjes: downhillen van de deadroad en uiteraard Machu Picchu!

Brazil Trip
Eliah, 19 jaar

“Ik heb op deze reis meerdere grenzen verlegd! Ik heb er vrienden voor het leven gemaakt en vooral… Ik heb mij rot geamuseerd! Dit prachtige land en de warme groepssfeer zullen me altijd bij blijven!”

Latin Fiesta Trip
Tim, 20 jaar

“Naar mijn ervaring gaat Groove-X echt mee met wat we zelf willen. Geen verplichtingen, alles wordt met de groep (of zelfs individueel) beslist. Een ontspannende reis was het zeker.”

Rail Trip Europe
Laura, 20 jaar

“Met een GrooveX rondreis beleef je 1 van de leukste ervaringen van je leven. Je ziet veel plaatsen op een korte tijd en je maakt er vrienden voor het leven.”

Laos Cambodja Trip
Emma, 18 jaar

“De natuurpracht en authenticiteit van Laos heeft mijn verbeelding overtroffen. Het land heeft veel te bieden. Ook Cambodja met zijn lekker eten en vriendelijke inwoners maken de reis af. De reis is niet zeer intensief. Ontspanning en actie wisselen elkaar goed af.”

Balkan Road Trip
Pieter-Jan, 25 jaar

“Onbekend maar wel supermooi: zo zou je de Balkan kunnen beschrijven, en het werd nog mooier dankzij de supertoffe groep die mee was!
Een goed gebalanceerde afwisseling tussen mooie steden en een prachtige natuur.”