fbpx
Telefoonnummer+32 (0)9 277 89 69   Whatsapp Symbool +32 485 21 54 90   Mail symbool rondreizen@groovex.be
Groot Nieuws

Met onze blik steevast op de toekomst gericht, optimaliseren we ons aanbod voor jullie. Zo vind je de huidige rondreizen voortaan terug onder de naam Mundero. De skivakanties blijf je terugvinden onder de naam Groove-X.
Dat zijn rondreizen voor jongeren van 18 tot 28. Tijdens onze groepsreizen ontdek je in alle vrijheid een mix van avontuur, cultuur, actie, feestjes en de mooiste natuur. De leukste Nederlandstalige reisbegeleiders zorgen voor sfeer, je verblijfplaats en vervoer.
Elk jaar organiseren we onze legendarische Euro Trips, dit zijn groepsreizen voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar. Het hele jaar door trek je samen met je vrienden rond langs de meest indrukwekkende plaatsen in Europa.
Volgende zomer trekken we drie keer naar het Verre Oosten. Met een klein groepje ontdek je Thailand, China, Laos en Cambodia. Verleg je grenzen en snuif een cultuur op die zo anders is dan de onze.
Na de succesvolle trips naar Brazilië, Peru, Bolivië, Chili en Colombia, kan je volgende zomer mee trippen naar Costa Rica, Panama en de Verenigde Staten. Zo verovert Groove-X beetje bij beetje het Amerikaanse continent.
In Afrika reis je veilig in groep van het ene natuurpark naar het andere. Je komt in contact met een kleurrijke cultuur en spot de BIG 5 in het wild tijdens een safari. Durf jij dit ultieme avontuur aan? We organiseren reizen naar Zuid-Afrika, Marokko en Tanzania.
Groove-X verovert nu ook het laatste continent: Australië! Ga jij mee down under?
Costa Rica Panama Trip
Ymke, 27 jaar

“De Costa Rica – Panama reis was een perfecte afwisseling tussen avontuur, prachtige natuur en stranden. Altijd fijn een andere manier van leven buiten Europa te ontdekken. Ik heb fantastische mensen leren kennen en samen in groep onze grenzen verlegd. Een reis die nog zeer lang zal nazinderen en die ik iedereen zou aanraden!”

Laos & Cambodia Trip
Laurent, 26 jaar

“De trip door Laos en Cambodja veranderde mijn beeld van het arme Azië naar een zeer hartverwarmende cultuur. Dit in combinatie met verbluffende activiteiten, aangename ervaring met het Aziatische nachtleven en een open groepssfeer leidde tot een unieke ervaring ! Ik twijfel niet, volgend jaar vind je mij terug op een nieuw avontuur met Groove-X !”

Explore South Africa Trip
Nathan, 22 jaar

“Eindelijk mijn droomreis naar Zuid-Afrika kunnen voltooien, een prachtig land waar je alles kan zien: natuur, steden, dieren, stranden en cultuur; kortom een perfecte combo! De reis werd er natuurlijk enkel nog beter op door de geweldige reisgenoten en begeleider 👌 Zonder twijfel voor herhaling vatbaar!”

Peru Bolivia & Chile Trip
Robin, 19 jaar

“Het was een prachtige ervaring waar ik alleen was ingestapt zonder iemand te kennen, maar dit heeft de unieke vriendschappen niet belet. Elk land heeft mij verrast en gezorgd voor blijvende herinneringen en ervaringen. Van het Amazonewoud tot de Machu Picchu in Peru. De Death road en zoutvlakten in Bolivia en de Atacama woestijn en goede sfeer in Chile en zo veel meer….”

Rail Trip Europe
Margot, 23 jaar

“Ik ben meegeweest met Groove-X op railtrip naar Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Italië en Zwitserland. Een feest van begin tot einde. Deze reis heeft bewezen dat je echt niet ver hoeft te reizen om prachtige, bergen, meren, steden of sterrenhemels te zien. De wandelingen zijn soms pittig, maar het is het allemaal waard.”

Tanzania & Zanzibar Trip
Christophe, 24 jaar

“Een onvergetelijke, unieke ervaring. Deze reis was zonder twijfel de beste manier om Tanzania in al haar facetten te ervaren, en voorzag de perfecte mix tussen avontuur, safari en ontspanning. Een enorme aanradar voor iedereen die benieuwd is naar wat Afrika te bieden heeft.”

Noorse Fjorden Road Trip
Hanne, 21 jaar

“Groepsgevoel’, ‘spontaniteit’ en ‘ontdekken’ zijn drie termen die mijn reis naar Noorwegen perfect omschrijven. Ik dacht steeds het mooiste gezien te hebben, totdat we weer op een nieuwe bestemming arriveerden. Van een zalige reis gesproken!”

Colombia Trip
Jodi, 21 jaar

“Wat een reis, wat een groep en wat een ervaring! De mooiste, leukste en meest intense reis tot nu toe! Als je niet goed kan kiezen welk soort reis je wilt maken, ga naar Colombia! Want daar vind je ALLES! Prachtige natuur: van tropische stranden, door de jungle, tot in de vrieskoude bergen! Nog niet gesproken over de warme cultuur! Een echte aanrader!”

Explore Thailand Trip
Naomi, 18 jaar

“Een reis die mijn verwachtigen heeft overtroffen. Prachtige natuur, vriendelijke locals en feestjes die je niet snel zal vergeten. Met een fantastische groep dit land te mogen bezoeken was een heerlijke ervaring. De vrijheid die je hebt maakt het dan ook echt af. You get the full experience ;)”