fbpx
Telefoonnummer+32 (0)9 277 89 69   Whatsapp Symbool +32 485 21 54 90   Mail symbool rondreizen@groovex.be
Maarten

favoriete plaats

Rio de Janeiro

Maarten is één van de oprichters van Groove-X. Hij is een geboren wereldreiziger en wil zijn ervaring graag delen met iedereen die mee gaat op Groove-X reis. Zijn full time bezigheid is het organiseren en het begeleiden van Groove-X reizen, een job waar hij heel dankbaar voor is. Het is zijn doel om iedereen een prachtige rondreis te laten beleven. Maarten is een zeer gemotiveerde, optimistische persoon en jong van geest: kortom een troef op jouw vakantie. Maartens grote passie is Brazilië. Hij beheerst de talen Spaans en Portugees als geen ander. Vervolgens zorgt Maarten, als burgerlijk ingenieur mee voor de technische kant van Groove-X.
Joost

favoriete plaats

Andesgebergte, Patagonia

Joost kreeg de reismicrobe helemaal te pakken tijdens zijn Erasmus avontuur in Valencia, en sindsdien is hij geen enkel verlengd weekend meer thuis te houden. Een groot deel van Europa ging voor de bijl. Maar sinds enkele jaren is hij ook verdere oorden gaan opzoeken. Na zijn studies trok Joost een jaar lang Australië rond, ging hij in Zuidoost-Azië backpacken en als vrijwilliger Engelse les geven in Cambodja.Naast reizen houdt Joost zich graag bezig met koken, sport, series verslinden en aardrijkskunde lijstjes uit het hoofd leren. Zijn reiservaringen gecombineerd met een positieve ingesteldheid, de drang om nieuwe dingen te leren en te ontdekken, en zin voor avontuur maken Joost de ideale Groove-X reisbegeleider.
Seppe

favoriete plaats

Guna Yala & Winthrop WA

Op zijn 24ste is Seppe één blok reiservaring. Met allerhande stages, uitwisselingen, backpacktrips, … verkende hij ondertussen zowat alle uithoeken van de wereld. Van India tot Alaska, grote stukken van Azie en Zuid-Amerika, … Ga zo maar door, geen uitdaging die Seppe niet aangaat. Dankzij al deze reiservaring, zijn 'chill' ingesteldheid, zijn studies in toerisme enzovoort is Seppe tevens sinds 2019 full time aan de slag bij Groove-X!
Lizzy

favoriete plaats

Azië

Naast een organisatorisch persoon, is Lizzy ook een enthousiasteling die zorgt voor een positieve vibe in de groep. Hoewel gefascineerd door verschillende culturen, heeft ze vooral haar hart verloren in Azië. De lokale cultuur, een backpack en een bordje streetfood vormen voor haar de ingrediënten voor een perfecte dag. Ze is dan ook geïntrigeerd om deze passie te delen met andere reizigers. Bovendien ben je er met Lizzy als begeleider ook meteen zeker van dat er altijd iemand dommere fratsen zal uithalen dan jijzelf.
Kasper

favoriete plaats

Bovenaan een vers besneeuwde berg in de zon

Kasper heeft na 3 snowtrips de Groove-X vibe volledig te pakken. Zijn open geest en zijn enthousiaste persoonlijkheid zijn een grote troef op reis. Dit in combinatie met een grote dosis positieve energie en zijn drang om nieuwe mensen te leren kennen zorgen voor een unieke sfeer. Daarnaast zal hij met de nodige porties doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid elke dag nieuwe dingen ontdekken, die hij dolgraag met de mensen in zijn omgeving deelt. In zijn vrije tijd is Kasper veel bezig met de scouts en naast de burgieschool houdt hij zich ook graag bezig met zowat alle leuke dingen!
Leen

favoriete plaats

Parijs

Leen is een zotte, open en spontane meid die je vanaf het eerste moment meteen geruststelt. Ze is zot van het multiculturele Brussel, waar je haar dan ook wekelijks op kot kan vinden in Matongé. Bovendien is ze altijd te vinden voor avontuur, en met wie kan ze dat beter beleven dan met diegenen die met haar meegaan op reis?
Thomas

favoriete plaats

Lagos - Portugal

Thomas is gebeten door de Groove-X microbe. Al sinds hij als klein eerstejaars burgie studentje meeging op een Groove-X reis, laat het reizen hem niet meer los. Zijn positieve visie op het leven, zijn mensenkennis en de manier waarop hij jou overal en altijd op je gemak kan stellen, zijn zijn grootste troeven. Naast reizen heeft hij een grote passie voor muziek, er zijn maar weinig instrumenten waar hij geen zomerdeuntje uit kan toveren!
Evelyne

favoriete plaats

China

Met haar voorliefde voor China is Evelyne de geknipte persoon om je kennis te laten maken met het land. Als echte fanaat grijpt ze iedere kans om naar China af te reizen en in haar vrije tijd probeert ze de Chinese taal onder de knie te krijgen. Evelyne haar motivatie en optimisme zijn onuitputtelijk en niets houdt haar tegen om het beste uit elke ervaring te halen. Ze heeft geen schrik om haar zangtalenten te tonen tijdens karaoke avonden (hoe kan het ook anders met een voorliefde voor China), maar staat de volgende ochtend weer klaar om de wereld te ontdekken. Met haar dynamisch karakter zal ze er alles aan doen om er een overgetelijke reis van te maken.
Ken

favoriete plaats

(Zuid)-Tirol - Trentino, Havana

Ken kreeg de reismicrobe al van kindsaf via zijn ouders te pakken en die heeft hem sindsdien niet meer losgelaten. Na 2 geslaagde Groove-X reizen, een Eramusavontuur in Florida en enkele backpacktripjes, is hij klaar om jullie met veel enthousiasme op sleeptouw te nemen. In de winter kan je hem op de skipistes met vrienden of als skileraar terugvinden. S’Zomers zoekt hij het liefste de tropische warmte van Latijns-Amerikaanse of Aziatische landen op; al laten Balkantripjes of reizen door Europa hem zeker ook niet onberoerd. Verder gaat hij door het leven met een open geest en niet te vergeten, belachelijke humor. Hoewel zijn zangtalent eerder beperkt is, fungeert hij regelmatig als levende jukebox en brengt zo altijd wat leven in de brouwerij. Voor Ken bestaat de ideale reis uit een mix van culturele bezienswaardigheden, het aanschouwen van natuurpracht, het proeven van lokale lekkernijen, grappige gesprekken met de plaatselijke bevolking en uiteraard een aantal stevige feestjes. Met zijn dynamisch karakter zal hij er alles aan doen om je een onvergetelijke reis te bezorgen!
Cedric

favoriete plaats

strand in combinatie met avontuur

Al bijna vanaf het begin is Cedric er bij. Na heel lang de boel op stelten te zetten op de reizen is hij er sinds dit jaar nu zelf bij als begeleider. Zijn energie lijkt onuitputtelijk. Door zijn avontuurlijk en positief karakter zal er dan ook altijd sfeer aanwezig zijn!
Katrijn

favoriete plaats

Thailand

Onder het motto ‘Reizen is het hart verwijden’ kan je Katrijn overal en nergens terugvinden om samen met vrienden en toekomstige vrienden van elk moment te genieten. Met haar veelzijdige, speelse karakter en goede mensenkennis, probeert ze voor ieder een reis op maat te maken. Het studentenleven in Leuven laat haar nog lang niet los, wat er voor zorgt dat ze geen enkele zotte uitdaging uit de weg gaat. Groove-X heeft haar doen uitbloeien tot wie ze nu is, en dat wil zij op haar beurt nu als begeleider graag aan anderen meegeven. Ze zal er steeds voor je zijn, want reizen is meer dan reizen alleen.
Gert-Jan

favoriete plaats

een rots om op te klimmen

Gert-Jan is een echte reis-enthousiasteling. Met Groove-X heeft hij al verschillende landen leren ontdekken, stuk voor stuk onvergetelijke avonturen. Nu wil hij zelf de bekende en minder bekende uithoeken van de wereld laten zien aan anderen. Er is geen treinrit te lang of nachtbus te koud die zijn enthousiasme naar beneden kan halen. Hij ziet reizen als één grote belevenis die hij wil delen met nieuwe vrienden. Hij gaat er ook graag op uit om de lokale bars en stranden te ontdekken en vind je hem niet meteen terug dan staat hij zeker en vast op de dansvloer van de leukste clubs.
Astrid

favoriete plaats

Zuid-Afrika

Astrid, immer enthousiast en ongeremd, laat als echte party animal geen enkele gelegenheid aan zich voorbij gaan voor een goed feestje! Met haar slagzin 'investeren in reizen is investeren in jezelf', gaat ze op reis steeds op zoek naar verlaten plekjes in de natuur, giert de adrenaline door haar lijf wanneer ze oog in oog staat met exotische dieren en komt ze volledig tot rust als ze schelpen raapt op een verlaten strand. Haar nieuwsgierige en vastberaden karakter staan garant voor een te gekke Groove-X reis!
Shauni

favoriete plaats

Afrika

Shauni is een levensgenieter met veel zin voor avontuur. Al sinds Shauni als eerste jaars studente vroedkunde meeging op een Groove-X reis en de twee volgende jaren opnieuw, laat de reismicrobe haar niet meer los. Tijdens haar studies trok ze een paar keer naar het Zuiden om er te werken in ziekenhuizen op het platteland. Haar passie voor reizen, ritme, cultuur en natuur deelt ze graag met haar omgeving. Tijdens haar vrije tijd gaat ze op road- of citytrip door Europa, waar ze geniet van de onverwachte gebeurtenissen die op haar pad komen. Door Shauni's positieve ingesteldheid, enthousiasme, empathisch karakter en grote nieuwsgierigheid om onbekende oorden te ontdekken, zal ze er alles aan doen om de reis onvergetelijk te maken.
Rein

favoriete plaats

Flores en Karimunjawa (Indonesië), Puerto Viejo (Costa Rica), Atacama Desert (Chile)

Klein Reintje wilde als kind al niet liever dan in een tent leven, en dat het liefst van al hoog in de bergen. Jongensdingen bestaan niet, “als zij iets durven moet het mij ook prima lukken”. Zo gezegd zo gedaan. Het grotere avontuur liet niet lang op zich wachten en op haar 18de trok Rein al voor 6 maand op haar eentje naar Latijns-Amerika om er Spaans te leren, vrijwilligerswerk te doen en de lokale natuur en cultuur te beleven. Ze beet zich vast in alle uitdagingen die ze tegenkwam en doet nu ook niets liever dan, met haar backpack als reisgezel, de wereld ontdekken. Zo’n enthousiast, sociaal en zorgzaam dier geraak je niet snel kwijt, maar indien dat toch gebeurt vind je haar terug op zwoele latinofeestjes of voor een gezellige babbel aan de bar op het strand.
Jano

favoriete plaats

Portugal

Jano is een opper-optimist die fluitend door het leven wandelt. Hij verloor zijn hart aan het prachtige Portugal na een onvergetelijke Erasmus waarin een nieuwe wereld openging. Daar werden de fundamenten van een avonturier gelegd die nadien verschillende keren buiten de Europese grenzen trad om zich te laten onderdompelen in andere culturen. Hij doet niets liever dan vulkanen beklimmen of bergen af skiën op 3000m hoogte, maar kan even goed genieten op zeespiegel niveau aan het strand met een cocktail in de hand. Onder het motto ‘go with the flow’ heeft hij al veel klaargespeeld en komt hij steeds net dat ietsje verder dan de gewone toerist. Met zijn opgewekte en relaxte houding doet hij er alles aan om iedereen op zijn gemak te stellen.
Aline

favoriete plaats

Zuid-Europa

Aline heeft een aangeboren enthousiasme om nieuwe ervaringen op te doen. Gedreven door een drang naar afwisseling zoekt ze graag onbekende situaties en nieuwe mensen op om haar horizonten te verruimen. Contacten met jongeren uit andere culturen hebben haar reiskriebels sterk aangewakkerd. Hieruit groeide ook de motivatie om zich te verdiepen in andere talen zoals Spaans en Portugees. Reizen is voor haar leren, exploreren en evolueren. Haar ondernemingszin komt ook tot uiting in allerhande creatieve bezigheden. Als kotstudente ontbreekt het haar niet aan sociaal leven. ‘Gedeelde pret is dubbele pret’ luidt haar motto!
Ruben

favoriete plaats

Zuidoost Azië

Als leerkracht heeft Ruben aan vakantie niet te kort. Hij laat dan ook geen enkele kans onbenut om op reis te gaan. Zo heeft hij al veel droombestemmingen kunnen afvinken, maar wordt de honger om nog meer van de wereld te zien ook alsmaar groter. Naast reizen zijn muziek en sport zijn twee grootste passies. Met een rustig en vrolijk karakter probeert hij van elke situatie het beste te maken. Veel natuur en avontuur, aangevuld met een goed feestje hier en daar, is zijn ideale reisformule!
Yasmine

favoriete plaats

Kyoto (Japan), Hoi An (Vietnam) en USA's nationale parken

Met de nodige portie positivisme en gevoel voor avontuur reisde Yasmine al door grote delen van Europa, Azië en Noord-Amerika. Zo werd ze verliefd op het roadtrippen en backpacken. Haar ideale reisformule is een evenwicht tussen natuur, cultuur en een fris pintje tussendoor. Naast reizen is Yasmine actief in het jeugdwerk en werkt ze bij de hogeschool van Leuven. Ze doet niets liever dan optrekken met jonge mensen, wat voor haar de grootste sterkte is van samen reizen met Groove-X. Door samen nieuwe avonturen te beleven en iedereen op z'n gemak te stellen streeft ze naar een onvergetelijke reis.
Hannes

favoriete plaats

Kaapstad

Hannes is enthousiast, sportief en avontuurlijk. Gaat graag een uitdaging aan maar dit steeds met oog voor veiligheid. Hij houdt ervan nieuwe avonturen op te zoeken, ook al zijn deze af en toe eens offroad. Thuisblijven is voor hem geen optie, elke maand is hij wel eens van huis, van weekendje weg tot enkele weken fietsen op IJsland of roadtrippen in Amerika. Qua reiservaring is hij al op drie continenten geweest met Zuid-Afrika het Zuidelijkste, Memphis het westelijkste, Reykjavik het noordelijkst en Sulina het oostelijkst. Hij is jarenlang actief geweest in de jeugdbeweging en heeft een jaar als basketcoach gewerkt. Een reisje begeleiden is dan ook het liefste dat hij doet!
Nis

favoriete plaats

Zhangjiajie, China (maar eigenlijk heel Azië)

De rimpels op de foto (die gelukkig in schril contrast staan met zijn nog jonge geest) verraden dat er al enkele jaren reiservaring in deze kerel zit. Nis heeft zowat alle landen tussen India, China en Indonesië bezocht, zowel via groepsreizen als individueel. Hij kan dus zonder veel moeite zich een weg banen in het buitenland maar weet ook welke noden en wensen er heersen wanneer je in groep reist. De ideale reis voor hem is zoals een Long Island Iced Tea: een frisse, gevarieerde mix van straffe dingen, een genot voor zowel een rustig moment als tijdens een stevig nachtje uit; maar vooral: je kan er niet genoeg van krijgen! Hij gaat dus volop voor een diverse reis, zowel in accommodaties, transportmiddelen, activiteiten … Een diversiteit die ook terug te vinden is in zijn interesses: die gaan van nerdy boardgames tot de zwoele salsa dans. Klaar om samen de horizonten nog verder te verbreden?
Celeste

favoriete plaats

Arches National Park (United States)

Celeste is onze allereerste Nederlandse reisleidster. Dat zij graag grenzen oversteekt ligt dan ook voor de hand. Een van de leukste dingen aan reizen vindt ze de “pre-excitement”. Van niks gepland hebben staan wordt ze onrustig. Voorafgaand aan een reis houdt ze ervan alles goed voorbereid en doordacht te hebben, maar tijdens de reis laat ze dit graag een beetje los waardoor er genoeg ruimte blijft voor spontane ideeën. Door de zeldzame combinatie van avond- én ochtendmens heeft Celeste altijd een lach op haar gezicht. Met een vleugje Hollandse nuchterheid spreidt zij graag haar boodschap rond: comfort-zones zijn er om te doorbreken!
Laura V.

favoriete plaats

Palomino & Cali (Colombia)

Laura is een energieke, goedlachse durfal met een latino hart. Als klein meisje wist ze al dat op eenzelfde plaats blijven haar nooit zou kunnen bekoren, en sinds haar 17e bevindt ze zich meer op buitenlandse bodem dan in België. Zoeken naar buitengewone avonturen en uitdagingen is haar motor. Toen ze na haar studies opnieuw enkele maanden ging reizen, verloor ze haar hart aan Zuid-Amerika, en met uitstek, Colombia. Naast reizen is Salsa dansen haar grootste passie, en vind je haar niet al dansend, dan vind je haar met een camera in de hand, want als Digital Storyteller maakte ze van haar hobby’s haar beroep. Een perfecte trip bevat voor Laura de combinatie van actie en off-the-beaten-path avontuur, lokale culturen ontdekken, vriendschappen smeden, veel lachen en zot doen en af en toe een stevig feestje (+ ‘Coco Loco’-cocktail) meepikken.
Matthias

favoriete plaats

Zion National Park USA

Als reisfreak laat Matthias geen enkele gelegenheid aan zich voorbij gaan om andere landen te ontdekken. Met een tent door de bergen trekken, op het strand blijven slapen na een surfsessie of een volledige nacht gaan feesten zijn maar enkele van de zaken waar hij nogal verslaafd aan is. Voor Matthias bestaat de ideale vakantie uit een combinatie tussen cultuur, natuur en natuurlijk avontuur. Want laat ons eerlijk zijn, de leukste ogenblikken zijn toch diegene waar je een goed verhaal aan overhoudt. Daardoor blijft hij ook altijd positief, een oplossing vinden voor een minder ideale situatie op vakantie kan hij als de beste. Met Matthias ga je gerust een avontuurlijke vakantie tegemoet.
Natan

favoriete plaats

Salar de Uyuni (Bolivia)

Na 4 epische GrooveX reizen als deelnemer wilde Natan maar al te graag een deel van de GrooveX-familie worden. In het dagelijkse leven is hij actief in het studentenleven en houdt hij zich veel bezig met muziek. Piano, gitaar of eens alles eruit meppen op een drumstel, als er maar een beat in zit. Hij kan van alle verschillende momenten genieten en daarom is hij ook zo fan van de GrooveX formule. Helemaal los gaan op de meest foute schijven op exotische feestjes of compleet tot rust komen op een verlaten eiland met een biertje in de hand, een kampvuur en een gitaar? Zolang er maar voldoende afwisseling is, kan je met hem overal komen. Het groepsgebeuren is voor Natan zeer belangrijk, wat is er nu leuker dan toffe mensen leren kennen en dit op de meest diverse locaties? Alleen als er na de reis zotte verhalen zijn, is de reis geslaagd. Onder het moto “Als iedereen zegt dat je moet genieten van je jeugd, dan gaan we dat ook doen hé” heeft hij nog heel wat avontuurlijke plannen op zijn lijstje staan.
Wim

favoriete plaats

Sint-Maarten / Cuba / Italië

Ondanks de beperkte hoeveelheid aan vakantie probeert Wim, die zijn centjes in het onderwijs verdient, toch zoveel mogelijk het koude België achter zich te laten. Een afwisseling van natuur, cultuur, avontuur en ontspanning zijn voor hem de ideale ingrediënten voor een topvakantie. Als leerkracht (in onder andere) geschiedenis zal hij vaak een interessant, leuk of onzinnig weetje uit zijn mouw schudden en een boeiend verhaal weten te vertellen. Wim staat ook gekend om zijn rustige uitstraling en vriendelijk karakter. Als toerist/reiziger, leerkracht en reisleider ontdekte hij al heel wat plekken binnen Europa en het Caraïbische gebied. De rest van de wereld staat nog op zijn “to-do list
Magalie

favoriete plaats

Elk eiland met een mooi rif

Reizen zit bij Magalie in het bloed, in 2018 heeft ze dan ook ‘bezoek alle continenten’ van haar bucketlist kunnen schrappen. Door jaren monitor te zijn van buitenlandse kampen, weet ze goed hoe met een grote en diverse groep om te gaan. Als kinesiste ben je trouwens steeds in goede handen op jouw Groove-X reis. Tijdens haar reizen verkiest ze om de minder toeristische kant van het land te ontdekken met het lokale transport, wat tot heerlijke unieke ervaringen kan leiden! Lokale lekkernijen, dagelijkse gewoontes van de bevolking en minder bekende natuurfenomenen staan zeker op het programma. Onze prachtige onderwaterwereld ligt haar nauw aan het hart! Met haar diepzeeduikbrevet neemt ze jou graag mee ‘kopje onder’.
Tahnee

favoriete plaats

Phu Quoc, Hoi An (Vietnam)

Tahnee is een klein enthousiast, avontuurlijk, sociaal madammeke die de reismicrobe al sinds kleins af volledig te pakken heeft. Zo verkoos ze op haar 6 jaar een reis naar Senegal boven een communiefeest. Tahnee was erbij op de allereerste Groove-X reis, waardoor haar honger naar reizen nog groter werd. Ze heeft al veel rondgereisd, maar is toch vooral haar hart volledig verloren aan het mooie Azië. Thailand, China, Bali, Lombok, Laos, Cambodja, Vietnam.. staan al afgevinkt op haar bucketlist, maar ze staat te springen om nog veel meer te ontdekken. Veel is er volgens Tahnee niet nodig om de perfecte reis te beleven. Een backpack op de rug, af en toe een feestje meepikken, mooie natuur en voor de rest go with the flow. Haar enthousiasme geeft jou meteen de juiste vibes om aan je reis te beginnen. Door haar zin voor verantwoordelijkheid zorgt ze ervoor dat jij alleen maar hoeft te genieten!
Willem

favoriete plaats

Istanbul, Jeruzalem, Hong Kong

Willem, deels opgegroeid in Hong Kong, reist graag en veel, en zoekt de laatste tijd vooral het woestijnzand op. Zijn eerste wapenfeit in het avontuurlijk reizen was om als 18-jarige de legendarische Orient-Express (opgericht door Belgen!) af te leggen met een interrail-ticket. Sindsdien is zowat het hele bereisbare Midden-Oosten en Europa reeds ten prooi gevallen aan zijn ontdekkingsdrang. Willem houdt ervan om off-the-beaten-track te reizen, en een streepje cultuur te versmelten met vooral veel avontuur. Hij is het gelukkigst als hij een desolate ruïne of site kan bezoeken dat het liefst ook nog moeilijk bereikbaar is. ’s Avonds kan je hem dan vinden in het lokaal stamcafé om ervaringen en verhalen uit te wisselen in goed gezelschap. Zijn omzwervingen in het Midden-Oosten hebben hem geleerd om steeds een plan B te hebben en de couleur locale op te zoeken: de échte kenners, dat zijn immers altijd de locals.
Stijn

favoriete plaats

Kreta

Stijn houdt van de zee, het strand en de bergen. Bij hem staat chillen op vakantie centraal, zijn motto is dan ook “Niets moet, alles mag!”. Zoals de visie van groove-x staat hij open voor de gekste ideeën en lacht hij bovendien de hele dag door! Hij is verzot op lekker eten en staat tot in de vroege uurtjes op de dansvloer, gelukkig is de Latin Fiesta hier de ideale trip voor! Voor een diepzinnige babbel en een glas wijn, kan je bij hem ook steeds terecht!
Sander

favoriete plaats

Zwitserland

Sander is graag onderweg, met de trein, auto, te voet, met het vliegtuig. Het plannen van routes of het spontaan ergens naartoe gaan, het maakt niet uit, het reizen op zich fascineert hem. Daarnaast is Sander zowat in alles geïnteresseerd, vooral in dat wat hij nog niet kent. Dit kunnen andere culturen zijn, andere gewoontes of zeer kleine dingen die anders zijn. Sander is zeer ruimdenkend en positief ingesteld. Hij organiseert graag en plant routes tot in de puntjes. Hij wil er ook graag voor zorgen dat elke Groove-X Trip een onvergetelijke ervaring wordt. Daarnaast is Sander ook elk moment van de dag te vinden voor een terrasje met een ongelooflijk uitzicht.
Raef

favoriete plaats

Egypte

Raef is een jonge zuiderse Gentenaar die graag zijn grenzen verlegt. Zijn warme persoonlijkheid geeft direct aan hoe hij in elkaar zit. Iedereen kan bij hem terecht, zowel voor avontuur als voor een babbel. Je ziet hem bijna constant lachen en dan is het moeilijk om niet mee te lachen. Zijn positieve ingesteldheid en doorzettingsvermogen steken iedereen aan. Dankzij Leen en Stijn heeft hij de liefde voor Groove-X te pakken gekregen en die wil hij nu ook anderen laten ervaren. Op reis houdt hij van álles: van een overnachting op het strand van Malaga tot een fietstocht door Sevilla met aansluitend een uitgebreid diner in een chic restaurant. ’s Avonds durft hij met de groep wel eens te filosoferen. Eigenlijk staat bij hem vooral één ding centraal: gezelligheid.
Laura

favoriete plaats

Portugal, Sri Lanka, Ecuador

Al sinds ze klein was, is Laura gefascineerd door andere talen en culturen. Nu kan ze zich geen leven zonder reizen meer inbeelden. Europese landen zoals Kroatië, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Portugal maar ook delen van Azië en Zuid-Amerika heeft ze al verkend, maar het lijstje van nog te bezoeken landen is eindeloos. Ze is enorm gepassioneerd door snowboarden en surfen, maar ook trektochten en de prachtige natuur spreken haar enorm aan. Ze behaalde een bachelor kine, en combineert nu een studie toerisme en recreatiemanagement (afstandsonderwijs) met reizen en werken. De zomers spendeert ze als surf coach aan de Belgische of Spaanse kust. Verder is ze open minded, sociaal, en benadert ze het leven met een stevige portie humor!
Veerle

favoriete plaats

Kroatië & Wenen

Veerle begeleidt al groepsreizen sinds haar 17de, 12 jaar later mag het allemaal al een beetje chiller en spontaner zijn, maar nog steeds is het voor haar een absolute prioriteit dat iedereen op reis zich goed voelt en een fijne tijd heeft. Ze is dan ook een luisterend oor voor elke medereiziger en staat altijd paraat voor knuffels of extra zorgen. Haar favoriete reisbestemmingen zijn Kroatië en Wenen. Deze opgewekte sportieveling houdt vooral van bossen en bergen, die ze in Europa zo veel mogelijk opzoekt. Ze reist graag met zo weinig mogelijk luxe en zo veel mogelijk vrijheid. Daarnaast is ze altijd te vinden voor een festival of feestje, een dancebattle of om op avontuur te gaan in de binnenstad. Hoewel dit warhoofd ingenieur is van opleiding, neemt ze zichzelf verre van serieus en staat ze bekend om haar idiote acties en uitspraken. Deze open minded hippie kan enorm genieten van een zonsondergang en een bezinningsmomentje, vraag haar ook zeker naar haar zangtalent met bijhorende dansjes… ze zijn absoluut de moeite waard!