Telefoonnummer+32 (0)3 295 05 78   Whatsapp Symbool +32 485 21 54 90   Mail symbool rondreizen@groovex.be
Maarten

begeleider van

IJsland Adventure, West Coast USA Road Trip, Costa Rica Panama Trip

favoriete plaats

Rio de Janeiro

Maarten is één van de oprichters van Groove-X. Hij is een geboren wereldreiziger en wil zijn ervaring graag delen met iedereen die mee gaat op Groove-X reis. Zijn full time bezigheid is het organiseren en het begeleiden van Groove-X reizen, een job waar hij heel dankbaar voor is. Het is zijn doel om iedereen een prachtige rondreis te laten beleven. Maarten is een zeer gemotiveerde, optimistische persoon en jong van geest: kortom een troef op jouw vakantie. Maartens grote passie is Brazilië. Hij beheerst de talen Spaans en Portugees als geen ander. Vervolgens zorgt Maarten, als burgerlijk ingenieur mee voor de technische kant van Groove-X.
Joost

begeleider van

Peru Bolivia Chile Trip, Brazil Trip, Colombia Trip

favoriete plaats

Laos, Nicaragua, Rio, Kaapstad

Joost kreeg de reismicrobe helemaal te pakken tijdens zijn Erasmus avontuur in Valencia, en sindsdien is hij geen enkel verlengd weekend meer thuis te houden. Een groot deel van Europa ging voor de bijl. Maar sinds enkele jaren is hij ook verdere oorden gaan opzoeken. Na zijn studies trok Joost een jaar lang Australië rond, ging hij in Zuidoost-Azië backpacken en als vrijwilliger Engelse les geven in Cambodja.Naast reizen houdt Joost zich graag bezig met koken, sport, series verslinden en aardrijkskunde lijstjes uit het hoofd leren. Zijn reiservaringen gecombineerd met een positieve ingesteldheid, de drang om nieuwe dingen te leren en te ontdekken, en zin voor avontuur maken Joost de ideale Groove-X reisbegeleider.
Sander

begeleider van

nog niet bekend...

favoriete plaats

Zwitserland

Sander is graag onderweg, met de trein, auto, te voet, met het vliegtuig. Het plannen van routes of het spontaan ergens naartoe gaan, het maakt niet uit, het reizen op zich fascineert hem. Daarnaast is Sander zowat in alles geïnteresseerd, vooral in dat wat hij nog niet kent. Dit kunnen andere culturen zijn, andere gewoontes of zeer kleine dingen die anders zijn. Sander is zeer ruimdenkend en positief ingesteld. Hij organiseert graag en plant routes tot in de puntjes. Hij wil er ook graag voor zorgen dat elke Groove-X Trip een onvergetelijke ervaring wordt. Daarnaast is Sander ook elk moment van de dag te vinden voor een terrasje met een ongelooflijk uitzicht.
Lizzy

begeleider van

Explore South Africa

favoriete plaats

Azië

Naast een organisatorisch persoon, is Lizzy ook een enthousiasteling die zorgt voor een positieve vibe in de groep. Hoewel gefascineerd door verschillende culturen, heeft ze vooral haar hart verloren in Azië. De lokale cultuur, een backpack en een bordje streetfood vormen voor haar de ingrediënten voor een perfecte dag. Ze is dan ook geïntrigeerd om deze passie te delen met andere reizigers. Bovendien ben je er met Lizzy als begeleider ook meteen zeker van dat er altijd iemand dommere fratsen zal uithalen dan jijzelf.
Kasper

begeleider van

Explore Thailand

favoriete plaats

Bovenaan een vers besneeuwde berg in de zon

Kasper heeft na 3 snowtrips de Groove-X vibe volledig te pakken. Zijn open geest en zijn enthousiaste persoonlijkheid zijn een grote troef op reis. Dit in combinatie met een grote dosis positieve energie en zijn drang om nieuwe mensen te leren kennen zorgen voor een unieke sfeer. Daarnaast zal hij met de nodige porties doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid elke dag nieuwe dingen ontdekken, die hij dolgraag met de mensen in zijn omgeving deelt. In zijn vrije tijd is Kasper veel bezig met de scouts en naast de burgieschool houdt hij zich ook graag bezig met zowat alle leuke dingen!
Stijn

begeleider van

Noorse Fjorden Road Trip, Explore Thailand

favoriete plaats

Kreta

Stijn houdt van de zee, het strand en de bergen. Bij hem staat chillen op vakantie centraal, zijn motto is dan ook “Niets moet, alles mag!”. Zoals de visie van groove-x staat hij open voor de gekste ideeën en lacht hij bovendien de hele dag door! Hij is verzot op lekker eten en staat tot in de vroege uurtjes op de dansvloer, gelukkig is de Latin Fiesta hier de ideale trip voor! Voor een diepzinnige babbel en een glas wijn, kan je bij hem ook steeds terecht!
Leen

begeleider van

Noorse Fjorden Road Trip

favoriete plaats

Parijs

Leen is een zotte, open en spontane meid die je vanaf het eerste moment meteen geruststelt. Ze is zot van het multiculturele Brussel, waar je haar dan ook wekelijks op kot kan vinden in Matongé. Bovendien is ze altijd te vinden voor avontuur, en met wie kan ze dat beter beleven dan met diegenen die met haar meegaan op reis?
Thomas

begeleider van

Rail Trip Europe, Explore South-Africa

favoriete plaats

Lagos - Portugal

Thomas is gebeten door de Groove-X microbe. Al sinds hij als klein eerstejaars burgie studentje meeging op een Groove-X reis, laat het reizen hem niet meer los. Zijn positieve visie op het leven, zijn mensenkennis en de manier waarop hij jou overal en altijd op je gemak kan stellen, zijn zijn grootste troeven. Naast reizen heeft hij een grote passie voor muziek, er zijn maar weinig instrumenten waar hij geen zomerdeuntje uit kan toveren!
Evelyne

begeleider van

China Trip

favoriete plaats

China

Met haar voorliefde voor China is Evelyne de geknipte persoon om je kennis te laten maken met het land. Als echte fanaat grijpt ze iedere kans om naar China af te reizen en in haar vrije tijd probeert ze de Chinese taal onder de knie te krijgen. Evelyne haar motivatie en optimisme zijn onuitputtelijk en niets houdt haar tegen om het beste uit elke ervaring te halen. Ze heeft geen schrik om haar zangtalenten te tonen tijdens karaoke avonden (hoe kan het ook anders met een voorliefde voor China), maar staat de volgende ochtend weer klaar om de wereld te ontdekken. Met haar dynamisch karakter zal ze er alles aan doen om er een overgetelijke reis van te maken.
Lennart

begeleider van

Balkan Adventure

favoriete plaats

Thethi in Albanië

Lennart kan je ook altijd Lenny, Marcel of schildpad noemen. Op zijn 16 ging hij al mee op de eerste Rail Trip, een onvergetelijke reis met nieuwe vrienden die hij nog steeds ziet. Al snel kreeg Lennart de reismicrobe te pakken en voor hij het wist, waren de reizen zijn hoogtepunt van het jaar. Nu is reizen zijn levensstijl geworden, ook in België. Van al zijn reizen was het dorpje Thethi in Albanië met zoveel bomen en mooie bergen de speciaalste ervaring. Heel eigen aan Lennart is dat hij zijzelf op allerhande manieren uit: yoga doen, tegen vreemden praten, nieuwe gerechten proeven, gedichten schrijven, tekeningen maken, een radslag op straat doen of de leukste clubs verkennen.
Cedric

begeleider van

Rail Trip Europe

favoriete plaats

strand in combinatie met avontuur

Al bijna vanaf het begin is Cedric er bij. Na heel lang de boel op stelten te zetten op de reizen is hij er sinds dit jaar nu zelf bij als begeleider. Zijn energie lijkt onuitputtelijk. Door zijn avontuurlijk en positief karakter zal er dan ook altijd sfeer aanwezig zijn!
Katrijn

begeleider van

Balkan Road Trip

favoriete plaats

Thailand

Onder het motto ‘Reizen is het hart verwijden’ kan je Katrijn overal en nergens terugvinden om samen met vrienden en toekomstige vrienden van elk moment te genieten. Met haar veelzijdige, speelse karakter en goede mensenkennis, probeert ze voor ieder een reis op maat te maken. Het studentenleven in Leuven laat haar nog lang niet los, wat er voor zorgt dat ze geen enkele zotte uitdaging uit de weg gaat. Groove-X heeft haar doen uitbloeien tot wie ze nu is, en dat wil zij op haar beurt nu als begeleider graag aan anderen meegeven. Ze zal er steeds voor je zijn, want reizen is meer dan reizen alleen.
Gert-Jan

begeleider van

Rail Trip Europe

favoriete plaats

een rots om op te klimmen

Gert-Jan is een echte reis-enthousiasteling. Met Groove-X heeft hij al verschillende landen leren ontdekken, stuk voor stuk onvergetelijke avonturen. Nu wil hij zelf de bekende en minder bekende uithoeken van de wereld laten zien aan anderen. Er is geen treinrit te lang of nachtbus te koud die zijn enthousiasme naar beneden kan halen. Hij ziet reizen als één grote belevenis die hij wil delen met nieuwe vrienden. Hij gaat er ook graag op uit om de lokale bars en stranden te ontdekken en vind je hem niet meteen terug dan staat hij zeker en vast op de dansvloer van de leukste clubs.
Astrid

begeleider van

Noorse Fjorden Road Trip

favoriete plaats

Zuid-Afrika

Astrid, immer enthousiast en ongeremd, laat als echte party animal geen enkele gelegenheid aan zich voorbij gaan voor een goed feestje! Met haar slagzin 'investeren in reizen is investeren in jezelf', gaat ze op reis steeds op zoek naar verlaten plekjes in de natuur, giert de adrenaline door haar lijf wanneer ze oog in oog staat met exotische dieren en komt ze volledig tot rust als ze schelpen raapt op een verlaten strand. Haar nieuwsgierige en vastberaden karakter staan garant voor een te gekke Groove-X reis!
Shauni

begeleider van

Balkan Road Trip

favoriete plaats

Afrika

Shauni is een levensgenieter met veel zin voor avontuur. Al sinds Shauni als eerste jaars studente vroedkunde meeging op een Groove-X reis en de twee volgende jaren opnieuw, laat de reismicrobe haar niet meer los. Tijdens haar studies trok ze een paar keer naar het Zuiden om er te werken in ziekenhuizen op het platteland. Haar passie voor reizen, ritme, cultuur en natuur deelt ze graag met haar omgeving. Tijdens haar vrije tijd gaat ze op road- of citytrip door Europa, waar ze geniet van de onverwachte gebeurtenissen die op haar pad komen. Door Shauni's positieve ingesteldheid, enthousiasme, empathisch karakter en grote nieuwsgierigheid om onbekende oorden te ontdekken, zal ze er alles aan doen om de reis onvergetelijk te maken.
Rein

begeleider van

Peru Bolivia Chile Trip

favoriete plaats

Flores en Karimunjawa (Indonesië), Puerto Viejo (Costa Rica), Atacama Desert (Chile)

Klein Reintje wilde als kind al niet liever dan in een tent leven, en dat het liefst van al hoog in de bergen. Jongensdingen bestaan niet, “als zij iets durven moet het mij ook prima lukken”. Zo gezegd zo gedaan. Het grotere avontuur liet niet lang op zich wachten en op haar 18de trok Rein al voor 6 maand op haar eentje naar Latijns-Amerika om er Spaans te leren, vrijwilligerswerk te doen en de lokale natuur en cultuur te beleven. Ze beet zich vast in alle uitdagingen die ze tegenkwam en doet nu ook niets liever dan, met haar backpack als reisgezel, de wereld ontdekken. Zo’n enthousiast, sociaal en zorgzaam dier geraak je niet snel kwijt, maar indien dat toch gebeurt vind je haar terug op zwoele latinofeestjes of voor een gezellige babbel aan de bar op het strand.
Jano

begeleider van

Explore Thailand

favoriete plaats

Portugal

Jano is een opper-optimist die fluitend door het leven wandelt. Hij verloor zijn hart aan het prachtige Portugal na een onvergetelijke Erasmus waarin een nieuwe wereld openging. Daar werden de fundamenten van een avonturier gelegd die nadien verschillende keren buiten de Europese grenzen trad om zich te laten onderdompelen in andere culturen. Hij doet niets liever dan vulkanen beklimmen of bergen af skiën op 3000m hoogte, maar kan even goed genieten op zeespiegel niveau aan het strand met een cocktail in de hand. Onder het motto ‘go with the flow’ heeft hij al veel klaargespeeld en komt hij steeds net dat ietsje verder dan de gewone toerist. Met zijn opgewekte en relaxte houding doet hij er alles aan om iedereen op zijn gemak te stellen.
Aline

begeleider van

Balkan Adventure

favoriete plaats

Zuid-Europa

Aline heeft een aangeboren enthousiasme om nieuwe ervaringen op te doen. Gedreven door een drang naar afwisseling zoekt ze graag onbekende situaties en nieuwe mensen op om haar horizonten te verruimen. Contacten met jongeren uit andere culturen hebben haar reiskriebels sterk aangewakkerd. Hieruit groeide ook de motivatie om zich te verdiepen in andere talen zoals Spaans en Portugees. Reizen is voor haar leren, exploreren en evolueren. Haar ondernemingszin komt ook tot uiting in allerhande creatieve bezigheden. Als kotstudente ontbreekt het haar niet aan sociaal leven. ‘Gedeelde pret is dubbele pret’ luidt haar motto!
Raef

begeleider van

Latin Fiesta Trip

favoriete plaats

Egypte

Raef is een jonge zuiderse Gentenaar die graag zijn grenzen verlegt. Zijn warme persoonlijkheid geeft direct aan hoe hij in elkaar zit. Iedereen kan bij hem terecht, zowel voor avontuur als voor een babbel. Je ziet hem bijna constant lachen en dan is het moeilijk om niet mee te lachen. Zijn positieve ingesteldheid en doorzettingsvermogen steken iedereen aan. Dankzij Leen en Stijn heeft hij de liefde voor Groove-X te pakken gekregen en die wil hij nu ook anderen laten ervaren. Op reis houdt hij van álles: van een overnachting op het strand van Malaga tot een fietstocht door Sevilla met aansluitend een uitgebreid diner in een chic restaurant. ’s Avonds durft hij met de groep wel eens te filosoferen. Eigenlijk staat bij hem vooral één ding centraal: gezelligheid.
Ruben

begeleider van

Tanzania & Zanzibar

favoriete plaats

Zuidoost Azië

Als leerkracht heeft Ruben aan vakantie niet te kort. Hij laat dan ook geen enkele kans onbenut om op reis te gaan. Zo heeft hij al veel droombestemmingen kunnen afvinken, maar wordt de honger om nog meer van de wereld te zien ook alsmaar groter. Naast reizen zijn muziek en sport zijn twee grootste passies. Met een rustig en vrolijk karakter probeert hij van elke situatie het beste te maken. Veel natuur en avontuur, aangevuld met een goed feestje hier en daar, is zijn ideale reisformule!