fbpx
Telefoonnummer+32 (0)9 277 89 69   Whatsapp Symbool +32 485 21 54 90   Mail symbool rondreizen@groovex.be

Over onze reizen

Kort overzicht

Welke jongeren gaan mee met Groove-X?
Veiligheid op reis
Inschrijven – hoe en wanneer?
Animatoren en reisbegeleiders
Contact op voorhand
Prijzen duidelijkheid
Verzekeringen uitgelegd
Planning en uitwerking van de jongerenvakantie
Gezondheid op een Groove-X reis
Info voor vertrek
Algemene voorwaarden Groove-X

Wie gaat er mee op onze Groove-X Trips?

Dat zijn jongeren, studenten en jongvolwassenen tussen de 18 en 28 jaar die:

– willen ontdekken
– van actie en avontuur houden
– van kwaliteit houden
– zelfstandig willen leren reizen met een openheid voor het onbekende
– van reizen houden in de ruimste zin van het woord
– af en toe een feestje op reis wel zien zitten
– hun eigen verantwoordelijkheid nemen
– een open ingesteldheid en interesse hebben voor andere culturen en gewoontes

Onze groepen bestaan uit een mix van jongeren die samen met hun vrienden reizen en jongeren die zich alleen inschrijven. Alleen op reis gaan is ideaal als je snel nieuwe mensen wil leren kennen. Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep, contacteer ons en we geven je meer informatie over bijvoorbeeld leeftijden en het aantal jongens, meisjes en alleengaande reizigers.

Veiligheid voor de jongeren op onze Groove-X reizen

Elke jongerenreis is tot in de puntjes op voorhand uitgekiemd. Dat betekend dat de volledige reis reeds op voorhand door het Groove-X reisteam werd getest. Tijdens het testen houden we speciaal rekening met de veiligheid voor de jongeren op de toekomstige Groove-X Trip. Lijkt een plaats tijdens het uitwerken van de jongeren reis niet geschikt, dan gaan we daar ook niet naar toe. Deze plaats wordt dan ook niet opgenomen in het programma. Enkel veilige plaatsen worden aangedaan.

Hoe en wanneer schrijf je in voor een Groove-X Trip?

Je kan enkel online inschrijven voor een Groove-X Trip. Wees er snel bij, want de meeste Groove-X Trips zijn snel volgeboekt. Het is een maand voor vertrek niet meer mogelijk om nog in te schrijven voor een Groove-X Trip.

Wie zijn onze Groove-X reisbegeleiders en animatoren?

Reisbegeleider
De Groove-X begeleider zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is: je vervoer, je slaapplaats, het eten, … De begeleider is zeer ervaren in reizen, het begeleiden van jongerengroepen en heeft de plaatsen reeds bezocht op voorhand. De begeleider is het aanspreekpunt op deze reis en geeft tips over wat er allemaal te beleven valt: zowel overdag als ‘s avonds. Leer de Groove-X reisleiders kennen.

Een Groove-X reisbegeleider:

– verkent en ontdekt de regio samen met de groep
– geeft de groep vrijheid en staat open voor inbreng
– wakkert het enthousiasme in de groep aan
– heeft een ongelofelijke passie voor reizen
– is optimistisch ingesteld
– heeft een ruime reiservaring
– heeft een open visie op de wereld

Animator (alleen reizen binnen europa)

Een animator gaat mee om zowel de groep als de reisbegeleider te ondersteunen. Vanaf 14 deelnemers, voorziet Groove-X per tien extra deelnemers een animator.

Een Groove-X animator:

– ondersteunt de groep bij het verkennen en ontdekken van de regio
– wakkert het enthousiasme in de groep aan
– heeft een ongelofelijke passie voor reizen
– is optimistisch ingesteld
– heeft een open visie op de wereld

Contact op voorhand

Groove-X zorgt ervoor dat je reeds op voorhand je medereizigers kan leren kennen. Je wordt persoonlijk uitgenodigd om lid te worden van een facebookgroep speciaal opgericht voor jouw Trip. In deze facebookgroep maak je ook contact met je reisbegeleider en animatoren. Zij kunnen je nog tips geven om de reis zo goed mogelijk voor te bereiden. Na de reis kan je in deze facebookgroep foto’s en filmpjes uitwisselen van een onvergetelijke reis.

Duidelijke Prijzen

Bij elke Groove-X Trip vind je een uitgebreide pagina over de prijzen. Je krijgt steeds de keuze uit een basispakket dat we zorgvuldig samengesteld hebben en enkele extra’s waaruit je kan kiezen. Tijdens het online boeken kan je zeer gemakkelijk de verschillende extra’s aanvinken.

Verzekering

Als je niet zelf over de nodige verzekeringen beschikt, biedt Groove-X jou de mogelijkheid om een verzekering via ons af te sluiten. Groove-X biedt je de volgende verzekeringen aan, in samenwerking met Protections

– Annulatieverzekering
– Bijstandsverzekering
– Annulatieverzekering + Bijstandsverzekering

Meer info over de polis: verzekering van protections

Gezondheid op een Groove-X reis

Op de website van het Instituut voor Tropische Geneeskunde kan je de aanbevelingen terugvinden betreffende vaccinaties en ziekten. Wat we altijd aandraden is om een basis EHBO-kit mee te nemen tegen allerhande kwaaltjes. Deelnemers moeten over een degelijke fysieke en mentale gezondheid beschikken. Bij ernstige medische problemen, wordt een lokale arts geraadpleegd. De begeleider heeft ook ervaring in eerste hulp bij ongevallen

Info voor vertrek

Ten laatste 3 weken voor vertrek krijg je een document toegestuurd met de vertrekinformatie. Hier staat nog extra informatie in over de inhoud van de bagage en nog vele andere weetjes.

Algemene voorwaarden Groove-X

Hier kan je onze algemene voorwaarden downloaden in pdf vorm.

Groove-X Nieuws

Groot Nieuws

Met onze blik steevast op de toekomst gericht, optimaliseren we ons aanbod voor jullie. Zo vind je de huidige rondreizen voortaan terug onder de naam Mundero. De skivakanties blijf je terugvinden onder de naam Groove-X.
balkan road trip jongeren rafting railtrip rail trip europa jeugdvakantie ijsland reizen in groep jongeren bocas del toro groepsreis jongeren panama zuid-afrika johannesburg soweto uyuni salar bolivia rondreizen balkan groovex rondreis jongeren