fbpx
Telefoonnummer+32 (0)9 277 89 69   Whatsapp Symbool +32 485 21 54 90   Mail symbool rondreizen@groovex.be
Groove-X Road Trips

Groove-X Road Trips

Op onze Road Trips maken we gebruik van huurwagens of van onze eigen minibus. Je ontdekt je bestemming en hebt de vrijheid om zelf te beslissen waar je naartoe gaat, zonder afhankelijk te zijn van het vaak beperkte openbaar vervoer netwerk. Op de baan hebben we alle vrijheid. Maak zelf een Road Trip playlist. We pauzeren waar we zelf willen en hebben dus alle vrijheid om te stoppen bij de leukste winkels, barretjes en restaurants. Heb je al voldoende rijervaring? Dan mag je zeker zelf eens rijden. Geregeld afwisselen van bestuurder is de ideale manier om alert te blijven. Je hoeft je geen zorgen te maken om brandstof, verzekeringen, parkeerkosten of tolwegen. Deze kosten worden volledig door Groove-X gedragen.

Zoals in de algemene voorwaarden beschreven ben je als bestuurder zelf verantwoordelijk voor verkeersboetes, onverantwoord rijgedrag en nalatigheid, met schade tot gevolg. Groove-X zorgt waar mogelijk voor een volledige verzekering. Soms is een franchise van toepassing of zijn er specifieke zaken die niet kunnen verzekerd worden. Als hoofdbestuurder dien je vaak te beschikken over een (internationaal) rijbewijs en een kredietkaart (niet prepaid) op je eigen naam. Je reisleider geeft hier meer informatie over.

Groove-X Nieuws

Groot Nieuws

Met onze blik steevast op de toekomst gericht, optimaliseren we ons aanbod voor jullie. Zo vind je de huidige rondreizen voortaan terug onder de naam Mundero. De skivakanties blijf je terugvinden onder de naam Groove-X.