fbpx
Telefoonnummer+32 (0)9 277 89 69   Whatsapp Symbool +32 485 21 54 90   Mail symbool rondreizen@groovex.be
Costa Rica Panama Trip
Ymke, 27 jaar

“De Costa Rica – Panama reis was een perfecte afwisseling tussen avontuur, prachtige natuur en stranden. Altijd fijn een andere manier van leven buiten Europa te ontdekken. Ik heb fantastische mensen leren kennen en samen in groep onze grenzen verlegd. Een reis die nog zeer lang zal nazinderen en die ik iedereen zou aanraden!”

Laos & Cambodia Trip
Laurent, 26 jaar

“De trip door Laos en Cambodja veranderde mijn beeld van het arme Azië naar een zeer hartverwarmende cultuur. Dit in combinatie met verbluffende activiteiten, aangename ervaring met het Aziatische nachtleven en een open groepssfeer leidde tot een unieke ervaring ! Ik twijfel niet, volgend jaar vind je mij terug op een nieuw avontuur met Groove-X !”

Explore South Africa Trip
Nathan, 22 jaar

“Eindelijk mijn droomreis naar Zuid-Afrika kunnen voltooien, een prachtig land waar je alles kan zien: natuur, steden, dieren, stranden en cultuur; kortom een perfecte combo! De reis werd er natuurlijk enkel nog beter op door de geweldige reisgenoten en begeleider 👌 Zonder twijfel voor herhaling vatbaar!”

Peru Bolivia & Chile Trip
Robin, 19 jaar

“Het was een prachtige ervaring waar ik alleen was ingestapt zonder iemand te kennen, maar dit heeft de unieke vriendschappen niet belet. Elk land heeft mij verrast en gezorgd voor blijvende herinneringen en ervaringen. Van het Amazonewoud tot de Machu Picchu in Peru. De Death road en zoutvlakten in Bolivia en de Atacama woestijn en goede sfeer in Chile en zo veel meer….”

Rail Trip Europe
Margot, 23 jaar

“Ik ben meegeweest met Groove-X op railtrip naar Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Italië en Zwitserland. Een feest van begin tot einde. Deze reis heeft bewezen dat je echt niet ver hoeft te reizen om prachtige, bergen, meren, steden of sterrenhemels te zien. De wandelingen zijn soms pittig, maar het is het allemaal waard.”

Tanzania & Zanzibar Trip
Christophe, 24 jaar

“Een onvergetelijke, unieke ervaring. Deze reis was zonder twijfel de beste manier om Tanzania in al haar facetten te ervaren, en voorzag de perfecte mix tussen avontuur, safari en ontspanning. Een enorme aanradar voor iedereen die benieuwd is naar wat Afrika te bieden heeft.”

Noorse Fjorden Road Trip
Hanne, 21 jaar

“Groepsgevoel’, ‘spontaniteit’ en ‘ontdekken’ zijn drie termen die mijn reis naar Noorwegen perfect omschrijven. Ik dacht steeds het mooiste gezien te hebben, totdat we weer op een nieuwe bestemming arriveerden. Van een zalige reis gesproken!”

Colombia Trip
Jodi, 21 jaar

“Wat een reis, wat een groep en wat een ervaring! De mooiste, leukste en meest intense reis tot nu toe! Als je niet goed kan kiezen welk soort reis je wilt maken, ga naar Colombia! Want daar vind je ALLES! Prachtige natuur: van tropische stranden, door de jungle, tot in de vrieskoude bergen! Nog niet gesproken over de warme cultuur! Een echte aanrader!”

Explore Thailand Trip
Naomi, 18 jaar

“Een reis die mijn verwachtigen heeft overtroffen. Prachtige natuur, vriendelijke locals en feestjes die je niet snel zal vergeten. Met een fantastische groep dit land te mogen bezoeken was een heerlijke ervaring. De vrijheid die je hebt maakt het dan ook echt af. You get the full experience ;)”

Noorse Fjorden Road Trip
Astrid, 25 jaar

“Een mix van wondermooie natuur en cultuur in de kleurrijke en gezellige dorpjes van Colombia: een aanrader voor iedere actieve reisliefhebber! Door de variatie aan sportactiviteiten, natuurwandelingen en gezellig rondhangen in de dorpjes is dit een reis om nooit te vergeten!”

Peru Bolivia & Chile
Lotte, 20 jaar

“3 weken puur genot! Van machu Picchu in Peru, de death road in Bolivia tot de star tour in Chili alleen maar topervaringen gehad. Een reis die mij heel lang zal bijblijven als geweldige herinnering!”

Rail Trip Europe
Wouter, 28 jaar

“Een roadtrip waarin je even gedoopt wordt in de verschillende culturen van verscheidene landen. Je start in de mooie bergnatuur van Oostenrijk, om door te gaan naar de gezelligheid van Slovenië. Onderga het mooie Kroatië en geniet van het heerlijke Italië. Ik heb niet getwijfeld en ik raad iedereen zeker aan om niet te twijfelen en zeker te doen.”

Balkan Road Trip
Evelyn, 28 jaar

“We hebben als koppel een hele leuke reis gehad waarvoor bijzonder dank! Mooie landschappen, toffe groep, goed weer, … Kortom weer een schitterende ervaring rijker. Hop naar de volgende reis 😊”

Peru Full Experience
Jonas, 28 jaar

” De sfeer, het directe groepsgevoel, de cultuur & gastvrijheid, de gevarieerde natuur, … Alles klopt gewoon op de Peru Full Experience – tour! De gemotiveerde begeleiders namen ons mee op een onvergetelijke tocht van de zee tot de woestijn, en van de bergen naar de jungle. Maar ook van individuele reizigers naar een hechte groep! Dit alles in een mix met avontuurlijke activiteiten maakt van Peru een ware droombestemming voor de avonturier! “

Ecuador & Galapagosa
Robin, 23 jaar

” Ecuador is het perfecte land voor de reiziger die niet kan kiezen waar hij juist naartoe wil. Er zijn namelijk zowel immense bergen en vulkanen, als uitgestrekte stranden en prachtige natuurgebieden. De ene week droegen we onze warmste winterkleren tegen de koude, de andere week dronken we cocktails in strandkleren aan de kust. Nood aan een sociale media detox? Trek even enkele dagen het Amazonewoud in. Zin om te zwemmen in watervallen? Watervallen in overvloed. Souvenirs nodig? Loop wat rond op de kleurrijkste marktjes in Quito, Otavalo en Cuenca. Voor ieder wat wils! “

Explore South Africa
Veerle, 22 jaar

“Het is zeker een aanrader, ik heb er geen moment spijt van gehad. Iedereen had zich alleen ingeschreven, maar na de eerste avond waren we al zeker dat dit een topvakantie zou worden! Ik zou het aan iedereen aanraden. Deze ervaring zal ik nooit meer vergeten!”

Peru Bolivia Trip
Elise, 22 jaar

“Wat een zalige reis! Zoveel gezien en meegemaakt op korte tijd: van de amazone tot hoog in de wolken, van een hoofdstad naar een eiland met complete rust maar ook van allemaal onbekenden naar een toffe groep”

Explore Thailand
Ken, 21 jaar

“Overdag ontdek je Thailand in al zijn facetten & ’s avonds ontspan je met een lekkere Singha of een cocktailtje in de uitgaansbuurten. Een onvergetelijke reis in leuk gezelschap ! De memorabele strandfeestjes op Koh Tao en Koh Phangan liggen nog steeds vers in mijn geheugen…