Telefoonnummer+32 (0)3 295 05 78   Whatsapp Symbool +32 485 21 54 90   Mail symbool rondreizen@groovex.be
Explore South Africa
Amy, 23 jaar

“Groove X is de ideale manier om de wereld te ontdekken en nieuwe vrienden te maken! Geweldige ervaring!”

Colombia Trip
Brecht, 25 jaar

“Colombia is voor mij de beste reis die ik ooit in mijn leven gemaakt heb! Het abseilen, raften, paragliden, Tayrona, uitgaan in Cartagena en zoveel meer waren stuk voor stuk top activiteiten. Hierdoor heb ik zin gekregen om nog meer landen in Zuid-Amerika te ontdekken. Tijdens deze reis heb ik ook geleerd om mijn grenzen te verleggen samen met een fantastisch leuke groep!!”

China Trip
Clara, 19 jaar

Geweldige reis in China gemaakt met super begeleiding, heel veel afwisseling, vrijheid en onvergetelijke ervaringen!

Peru Bolivia Trip
Laurens, 21 jaar

“In de zomer van 2016 heb ik een reis meegemaakt die ik nooit zal vergeten! Zoveel variatie aan uitzichten, activiteiten en ervaringen samengegoten in een zeer goed georganiseerd pakket! Topmomentjes: downhillen van de deadroad en uiteraard Machu Picchu!

Brazil Trip
Eliah, 19 jaar

“Ik heb op deze reis meerdere grenzen verlegd! Ik heb er vrienden voor het leven gemaakt en vooral… Ik heb mij rot geamuseerd! Dit prachtige land en de warme groepssfeer zullen me altijd bij blijven!”

Latin Fiesta Trip
Tim, 20 jaar

“Naar mijn ervaring gaat Groove-X echt mee met wat we zelf willen. Geen verplichtingen, alles wordt met de groep (of zelfs individueel) beslist. Een ontspannende reis was het zeker.”

Rail Trip Europe
Laura, 20 jaar

“Met een GrooveX rondreis beleef je 1 van de leukste ervaringen van je leven. Je ziet veel plaatsen op een korte tijd en je maakt er vrienden voor het leven.”

Laos Cambodja Trip
Emma, 18 jaar

“De natuurpracht en authenticiteit van Laos heeft mijn verbeelding overtroffen. Het land heeft veel te bieden. Ook Cambodja met zijn lekker eten en vriendelijke inwoners maken de reis af. De reis is niet zeer intensief. Ontspanning en actie wisselen elkaar goed af.”

Balkan Road Trip
Pieter-Jan, 25 jaar

“Onbekend maar wel supermooi: zo zou je de Balkan kunnen beschrijven, en het werd nog mooier dankzij de supertoffe groep die mee was!
Een goed gebalanceerde afwisseling tussen mooie steden en een prachtige natuur.”

Explore Thailand
Hannelore, 21 jaar

Super fijne reis gehad met een kei toffe bende! De reis biedt een grote variatie aan activiteiten: cultuur, feest, rust, etc en dit met een grote vrijheid om zelf te bepalen wat je wil doen. Bovendien hebben we geweldige en unieke dingen gedaan die je zelf waarschijnlijk niet zou doen. Een echte aanrader!

Noorse Fjorden Road Trip
Brecht, 24 jaar

“Roadtrippend door het prachtige Noorwegen met een fantastische groep! Avontuur en uitdagingen gegarandeerd. Was echt een topreis!”

Colombia Trip
Eva, 24 jaar

“Perfecte combinatie van natuur, steden, strand en avontuur. Mooiste reis die ik ooit gemaakt heb!”

Explore Thailand
Margot, 22 jaar

“Een topervaring met zeer mooie herinneringen en een toffe groep. Ik heb veel grenzen verlegd op deze reis.Een zeer goede investering in mijzelf. Laat je zeker niet tegenhouden door twijfels of angsten.”

Colombia Trip
Liz, 24 jaar

“Fantastische reis gemaakt naar Colombia met Groove-X! Superleuke mensen, prachtig land en toffe activiteiten. Had ik voor geen geld willen missen!”

Explore Thailand
Jelmer, 19 jaar

“Van parelwitte stranden, tot snorkelen boven prachtige koraalriffen, van de mooiste feesten tot rijstwhisky drinken in de jungle. Daarnaast maak je vrienden voor het leven, omdat je met zo een kleine hechte groep bent.”

Explore South Africa
Veerle, 22 jaar

“Het is zeker een aanrader, ik heb er geen moment spijt van gehad. Iedereen had zich alleen ingeschreven, maar na de eerste avond waren we al zeker dat dit een topvakantie zou worden! Ik zou het aan iedereen aanraden. Deze ervaring zal ik nooit meer vergeten!”

Peru Bolivia Trip
Elise, 22 jaar

“Wat een zalige reis! Zoveel gezien en meegemaakt op korte tijd: van de amazone tot hoog in de wolken, van een hoofdstad naar een eiland met complete rust maar ook van allemaal onbekenden naar een toffe groep”

Explore Thailand
Ken, 21 jaar

“Overdag ontdek je Thailand in al zijn facetten & ’s avonds ontspan je met een lekkere Singha of een cocktailtje in de uitgaansbuurten. Een onvergetelijke reis in leuk gezelschap ! De memorabele strandfeestjes op Koh Tao en Koh Phangan liggen nog steeds vers in mijn geheugen…