fbpx
Telefoonnummer+32 (0)9 277 89 69   Whatsapp Symbool +32 485 21 54 90   Mail symbool rondreizen@groovex.be
Groove-X Rondreizen – Corona Updates

Groove-X Rondreizen – Corona Updates

Update 30 maart 2020

Groove-X Rondreizen worden georganiseerd door Mundero BV

Niet-essentiële reizen worden verboden tot 19 april

In tijden van Corona blijft niemand gespaard en zeker niet de reisorganisaties. Alle niet-essentiële reizen tot en met 19 april worden verboden door de overheid. Mogelijk wordt deze termijn nog verlengd in de toekomst. Groove-X staat achter deze uitzonderlijke maar noodzakelijke maatregelen. Wij hopen dat het flatten the curve effect snel zichtbaar wordt. Je zit als reiziger waarschijnlijk met heel wat vragen. Op deze pagina beantwoorden we de belangrijkste vragen. Ons team staat meer dan ooit paraat om je verder te helpen. Reizen na 15 mei gaan voorlopig door maar we volgen de situatie dagelijks op. Ons team zorgt er voor dat alles in orde wordt gebracht voor deze reizen. Als je met een vraag zit over een specifieke reis, neem dan contact op met ons. Alle Groove-X reizen tot 15 mei worden geannuleerd. Reizigers worden zo snel mogelijk gecontacteerd. Je vindt op deze pagina geregeld updates.

Wat gebeurt er als een reis niet kan doorgaan?

Als je geboekte reis niet kan doorgaan door een lockdown, (in)reisverbod of een negatief reisadvies, dan bekijken we alle opties om de reis te verplaatsen naar een andere datum en/of een andere bestemming. Lukt het niet meteen om je reis te verplaatsen? Dan ontvang je een voucher voor dezelfde waarde van je reis die voor twee jaar geldig is.

Gloednieuwe reizen in het najaar

Om de annulatie van reizen op te vangen zorgt Groove-X voor vervang-reizen die in het najaar zullen doorgaan. De data van deze reizen worden bepaald in samenspraak met de reizigers van de getroffen reis.

Je reis annuleren door het coronavirus

Zolang er geen reisverbod in België of negatief reisadvies op jouw vakantiebestemming van toepassing is ons standaard wijzigingsbeleid van toepassing. Dit betekent dat je jouw vakantie alleen kunt wijzigen en annuleren conform de standaard procedures.

Je bent gestrand in het buitenland

Als je als gevolg van onvermijdbare en buitengewone omstandigheden niet kunt terugkeren op het einde van je groepsreis en je verblijf moet worden verlengd dan zal Mundero de kosten dragen van de eerste drie bijkomende overnachtingen. Bovendien verleent Mundero in dit geval ook bijstand aan de reiziger. Je reisleider en het team in België staan paraat om je te helpen.

Mundero BV is verzekerd tegen financieel onvermogen (faillissement) met een wettelijk verplichte verzekering. De verzekeraar verzekert in dit geval de terugbetaling van het gestorte bedrag van je geboekte reis.

Bedankt voor het vertrouwen en de flexibele ingesteldheid. Dit najaar en volgend jaar zetten we extra in op nieuwe periodes en nieuwe bestemmingen met extra veel goesting om op reis te gaan.

We wensen je een goede gezondheid.

Het Groove-X Team

Groove-X Nieuws

Wat met Corona?

Heb je vragen over je reis? Wil je nog een reis boeken? Het antwoord op je vragen vind je op de volgende pagina.

❗ BOEK NU MET KORTING ❗

We blijven bij Groove-X positief en dat willen we benadrukken met een speciale korting voor al onze reizen! Boek tot 31 maart je volgende reis met volgende korting. Gebruik de volgende code bij je reservatie: GROOVEXCORONA2020.

❗ LAATSTE PLAATSEN ❗

West Coast USA Road Trip in juni - nog 3 plaatsen

Noorse Fjorden Road Trip in juli - nog 4 plaatsen

Explore South-Africa in juli - nog 2 plaatsen

Colombia Trip in juli - nog 4 plaatsen

Tanzania & Zanzibar in juli - nog 3 plaatsen