fbpx
Telefoonnummer+32 (0)9 277 89 69   Whatsapp Symbool +32 485 21 54 90   Mail symbool rondreizen@groovex.be
Wie zijn we
  • Een tocht door het woud!

Wie zijn we

Waar staat Groove-X voor

Groove-X biedt een klein aanbod aan van uniek uitgewerkte groepsreizen, onderverdeeld in rondreizen en skireizen. Onze groepsreizen zijn op maat gemaakt van jongeren tussen 18 – 28 jaar. Bij Groove-X kies je uit reizen naar alle continenten in de wereld.

Onze grootste passie is om jongeren op een exclusieve manier hun vakantie te laten beleven, waarbij ze in een kleine groep ontdekkend op pad gaan. Elk jaar kan je wel enkele nieuwe bestemmingen vinden. In 2020 trekken we voor de eerste keer naar Canada, Japan, Lapland, Ierland en Cuba.

Bij Groove-X schrijven jongeren zich zowel individueel als in kleine groepjes in. Ons team van reisleiders zorgt ervoor dat tijdens je reis alles geregeld is. Bij Groove-X staat vrijheid centraal. Er is veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan.

Groove-X ontstond in 2011 uit het enthousiasme van twee jonge reizigers, met vele jaren ervaring in de reissector en dezelfde passie. Vanuit een unieke visie op het begeleiden van jongeren, maakt Groove-X van elke vakantie een onvergetelijke nieuwe ervaring.

Leer hier de reisleiders van Groove-X kennen.

Zoek je een job in de reissector? Neem een kijkje of er openstaande vacatures zijn.

 

Gerust op reis met Groove-x

– Groove-X organiseert reizen met reislicentie 9509 en is lid van de VVR.
– Groove-X is verzekerd tegen financieel onvermogen bij Amlin.

 

Groove-X exclusief in vele vormen

 

Alleen op reis? Je bent niet alleen!

Op elke Groove-X reis zijn er jongeren die zich alleen inschrijven. Op veel reizen bestaat de meerderheid van de groep uit jongeren die zich alleen inschrijven. Je leert elkaar op reis heel snel kennen en de sfeer komt ook meteen op gang doordat je samen een fantastisch avontuur beleeft. Voor reizen buiten Europa organiseren we een bijeenkomst voor het vertrek. Bovendien maakt je begeleider een facebook groep aan. Daar leer je elkaar op voorhand al kennen.

Vrijheid

Bij Groove-X krijg je een grote vrijheid om naar eigen wensen je reis in te vullen. Deze vrijheid biedt je de kans eigen keuzes te maken: wat je wil bezoeken, of je ‘s avonds wil gaan feesten of liever iets rustig wil doen, wat je zelf wil eten en ga zo maar door. Weet je het even niet? Dan heeft de reisleider zeker een idee.

Persoonlijk

Voor de Groove-X reisleider is een persoonlijk contact met de deelnemers van groot belang. Dit zorgt ervoor dat hij goed kan inschatten waar de voorkeur van de jongeren naar uitgaat. Hij speelt in op de groep en kan snel aanpassingen en beslissingen maken in het voordeel van de wensen van de groep.

Ontdekken in kleine groep

Bij Groove-X trek je er steeds op uit met een kleine groep. Het kleine aantal personen maakt het mogelijk om vele plaatsen nog intensiever te ontdekken. Geen grote bussen en massatoerisme dus maar gezellige privé busjes en natuurlijk het openbaar vervoer. Het zorgt ook meestal voor onverwachte hechte vriendschappen.

Begeleiding

Groove-X zorgt voor eigen reisleiders. Zij beschikken over een zeer open visie op de wereld, een grote voorliefde voor reizen en zijn zeer optimistische ingesteld. Ze brengen ook zoveel mogelijk hun passie voor het reizen over aan de jongeren. De Groove-X begeleiders zorgen er voor dat je maximaal je grenzen kan verleggen in een veilige ruimte.

De Groove-X Mix

Op elke Trip vind je de unieke Groove-X Mix terug. Deze bestaat eerste en vooral uit een combinatie van avontuur, cultuur, natuur en een feestje. Daarnaast zal elke Groove-X trip steeds verschillende plaatsen bezoeken, en blijven we dus nooit lang op één dezelfde plaats.

Naast de Groove-X Mix heeft elke Trip ook zijn eigen specifieke concept. Dit wordt extra in de verf gezet door de uitgebreide informatie per Trip die je terug vindt op de website.

Jong en vernieuwend

Groove-X is jong en bruist over van energie. We leggen de nadruk op inspraak van jongeren tijdens onze Trips. Jongeren staan ook klaar om feedback te geven over de verschillende Trips, de uitwerking, enzovoort. Zo blijft Groove-X  jong van geest en steeds up-to-date met de nieuwste trends.

Kwaliteit

Onze kwaliteit kan je terugvinden in de zorgvuldig uitgekozen verblijfplaatsen, uitgewerkte Trips, service, begeleiding en animatie. Groove-X is met opzet een kleine organisatie om op die manier de kwaliteit zeer hoog te houden.

Groove-X Nieuws

Wat met Corona?

Heb je vragen over je reis? Wil je nog een reis boeken? Het antwoord op je vragen vind je op de volgende pagina.

❗ BOEK NU MET KORTING ❗

We blijven bij Groove-X positief en dat willen we benadrukken met een speciale korting voor al onze reizen! Boek tot 31 maart je volgende reis met volgende korting. Gebruik de volgende code bij je reservatie: GROOVEXCORONA2020.

❗ LAATSTE PLAATSEN ❗

West Coast USA Road Trip in juni - nog 3 plaatsen

Noorse Fjorden Road Trip in juli - nog 4 plaatsen

Explore South-Africa in juli - nog 2 plaatsen

Colombia Trip in juli - nog 4 plaatsen

Tanzania & Zanzibar in juli - nog 3 plaatsen

thailand jungle trekking jongerenreis bolivia salar de uyuni rondreis jongeren laos cambodja cambodia angkor groepsreis