Uitdagende reizen voor jongeren van 16 tot 26 jaar, ontdek onze begeleide groepsvakanties vol feest, vrijheid, avontuur, cultuur, ...

Rail Trip Europe

InterRail reis met een groep jongeren doorheen heel Europa, ontdek 7 landen op 10 dagen tijd

Ontdek 7 landen in Zuid-Europa met de trein & ferry. Overnacht in een berghut, ga uit in het beste party Island van Kroatië, ontdek Ljubljana en relax tot slot aan het strand van het mooiste Italiaanse meer Lago Maggiore!

Latin Fiesta Trip

Spaanse en Portugese jongerenreis in groep: zuiderse feestjes en stranden

Ontdek al feestend met je vrienden het tropische zuiden van Portugal en Spanje. Vlieg naar de zon en beleef tien onvergetelijke dagen vol avontuur, zon, zee, strand, cultuur en fiesta.

Brazil Trip

Prachtige stranden in Brazilië, Rio de Janeiro, avontuurlijke jongeren vakantie

Ritmische muziek, tropische stranden, ongerepte natuur, exotische eilanden, zwoele feestjes, bruisende steden en goedkope caipirinha: je ontdekt het allemaal in kleine groep en met een echte Brazilië-kenner.

Orient Express - Programma aangepast

Road Trip met een groepjongeren naar Istanbul

Programma aangepast - Prijs: 1095 euro. Vertrek richting Istanbul per ferry, trein en bus. Geniet van de mooiste uitzichten in de Zwitserse alpen, ga uit in Rimini (Italië), relax en geniet van de zon aan de Griekse kust. Ontdek tenslotte Istanbul waar Azië en Europa elkaar ontmoeten.

Lissabon Spring Trip

Jongerenvakanties Groove-X

Vlieg in April met Groove-X naar de zon. Ontdek zes dagen lang de vele gezichten van Lissabon en omstreken boordevol zonzekerheid, strand, culturele diversiteit en natuurlijk de zaligste feestjes.

Snow Trips

Ski vakanties en snowboardvakanties voor jongeren in groep

Skiën of boarden kan je telkens tot aan je hotel. Groove-X zorgt voor gratis ski- en snowboardlessen voor beginners en gevorderden. 's Avonds laat je je helemaal gaan in de après-skibars in het dorp. Ontspannen kan je dan weer in het bubbelbad of in de sauna van ons hotel.